A weboldal helyes működéséhez engedélyezze böngészőjében a javascriptet!

Olvassuk el együtt egy év alatt A Katolikus Egyház Katekizmusát (KEK)!

2020. szeptember 21. (hétfő) 7:00

www.iec2020.huLelki tréning napi 7 percben

Olvassuk el együtt egy év alatt A Katolikus Egyház Katekizmusát (KEK)!

2020. szeptember 21. (hétfő) 6:48

www.iec2020.huLelki tréning napi 7 percben

Kezdetét veszi a NEK 3+1. (negyedik) előkészületi éve. A NEK Titkárság szeretne ennek az évnek a lelki részéhez segítséget nyújtani.


Ezt az évet a szeretetből és hitből fakadó tettekNEK szánják. Ehhez jó megismernünk a hitünket, válaszokat kapni kérdéseinkre. Arra hívnak az Eucharisztikus Kongresszusra készülve, hogy olvassuk el A Katolikus Egyház Katekizmusát (KEK) a következő év során.

Búcsúi szentmise a Háromtölgy kápolnánál

2020. szeptember 14. (hétfő) 8:30

Búcsú a Fájdalmas Szűzanya (Háromtölgy) kápolnánálVasárnap tartottuk a Feketeerdő felé vezető út mentén lévő Fájdalmas Szűzanya, más néven Háromtölgy kápolna búcsúját. A szentmisét Somfai Árpád dunakiliti plébános, aranymisés lelkipásztor mutatta be.

Zarándoklat Bodajkra

2020. szeptember 14. (hétfő) 8:00

forrás: https://www.bodajkikegyhely.hu/keptar?lightbox=dataItem-j3966r5gMiután többen jelezték, hogy szívesen elzarándokolnának Bodajkra és rész vennének plébániai közösségünk gasztro-kulturális zarándoklatán, így folytatjuk a szervezést. A zarándoklat költsége 6100 Ft/fő + a vacsora. Részletes program a faliújságon olvasható. Kérem, hogy mihamarabb jelezzük részvételi szándékunkat a plébánián hivatali időben és fizessük be az alapköltséget!

Újra lesz katekézis - a templomban

2020. szeptember 13. (vasárnap) 14:02

Szerdán (szeptember 16.) folytatjuk felnőtt katekézisünket a járványügyi helyzet miatt egyenlőre itt a templomban kb. 18.45 órakor, a szentmise után. Mindenkit szeretettel várunk! Mindenkor be lehet csatlakozni!

A háromtölgy kápolna búcsúja

2020. szeptember 10. (csütörtök) 8:00

A háromtölgy kápolna búcsúja 2016.Vasárnap (szeptember 13.) délután tartjuk a Háromtölgy-kápolna búcsúját, mely a fájdalmas Szűzanya tiszteletére emeltetett. A kápolnánál 14.30-kor rózsafüzér lesz, majd ezt követően 15.00 órakor ünnepi szentmise, melynek celebránsa és szónoka Somfai Árpád dunakiliti plébános, aranymisés lelkipásztor lesz. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk a közös ünneplésre. Eső esetén a szentmise elmarad!

Impulzusok - A Győri Filharmonikus Zenekar koncertje templomunkban

2020. szeptember 9. (szerda) 8:00

A Győri Filharmonikus Zenekar Kamarazenekara Impulzusok címmel adott ingyenes hangversenyt templomunkban szeptember 7-én. Részletek csendültek fel többek között Mozart, Bach, Telemann, Händel és Vivaldi műveiből.

Jelentkezés elsőáldozásra

2020. szeptember 8. (kedd) 8:00

A hitoktatók a hittanórákon minden harmadikos gyermeknek kiosztanak elsőáldozásra való felkészítővel kapcsolatos jelentkezési lapot, melynek a leadási határideje szeptember 30. Akik nem adják le ezt a lapot, úgy tekintjük, hogy nem óhajtják gyermekük elsőáldozásban való részesülését.

Jelentkezés bérmálásra

2020. szeptember 7. (hétfő) 8:00

Tisztelettel értesítem azokat a kilencedikeseket, akik szeretnének bérmálkozók lenni, hogy a sekrestyében, illetve a plébánián átvehető jelentkezési lap kitöltésével, egy rövid motivációs levél megírásával és a nyolcadikos szentmisenaplóval jelentkezhetnek a szentségi felkészítőre szeptember 27-ig, mert utána elkezdjük a felkészülést havonta egy szombat délelőtt.

Ma 80 éves egyházmegyénk emeritus püspöke, Pápai Lajos

2020. szeptember 6. (vasárnap) 11:42

Isten éltesse a nyugalmazott megyéspüspököt!

https://www.youtube.com/embed/fM1pvKkZSw4