A weboldal helyes működéséhez engedélyezze böngészőjében a javascriptet!

Információk

 Leendő bérmálkozóinknak, szüleiknek ajánlva:

https://www.youtube.com/embed/Ezm4G0MbKJw 

A tanév eleji szentgyónás időpontja: 2019. szeptember 28., szombat 9.00. Minden hittanost szeretettel várunk a templomba!

 

Elsőáldozás 2019. - Szerencsi Gábor fotója

Jelentkezés a 2020-as elsőáldozásra 

Minden harmadik  osztályos hittanosunk kap a hitoktatójától a hittanórán egy jelentkezési lapot, amely az elsőáldozáshoz kapcsolódik.  Ennek leadási határideje: 2019. szeptember 30. Akik nem adják le ezt a lapot, úgy tekintjük, hogy nem óhajtják gyermekük elsőáldozásban való részesülését. 

 

Elsőáldozás 2019. - Szerencsi Gábor fotójaJelentkezés a 2020-as bérmálkozásra

Egyházközségünk várja azon kilencedik osztályos tanulók jelentkezését, akik tavasszal bérmálkozók szeretnének lenni. Ehhez nem kell mást tenniük, minthogy a sekrestyében vagy a plébánián elkérni a jelentkezési lapot. Azt ki kell tölteni, majd írjanak egy rövid motivációs levet arról, miért szeretnének bérmálkozni. Mindezt szeptember 29-ig tegyék meg, mert ezt követően elkezdődik a szentségi felkészítő. Ezt havonta egy-egy szombati alkalmon tartjuk. 

 

 

 

 

 

2018szeptember 29-én, szombaton az elsőáldozásra készülő (harmadikos) gyermekek szüleinek tartunk szülői értekezletet 10.30-kor itt a templomban. Tisztelettel kérem a szülőket, hogy az információk megismerése miatt jöjjenek el!

gyóntatás