A weboldal helyes működéséhez engedélyezze böngészőjében a javascriptet!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

  Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Adventi gondolatok minden napra

tegnap 11:23

Az adventi időszakban minden nap szeretnénk megosztani egy napindító gondolatot, mondatot, idézetet Facebook oldalunkon. Fogadja és olvassa mindenki nagy szeretettel!

https://www.facebook.com/magyarovaritemplom

Egyházmegyénk a Magyar Katolikus Rádióban november 25-28. között

péntek 16:58

Katolikus Rádió - Katolikus Rádió Online

 Az elkövetkezendő napokban a Magyar Katolikus Rádió több műsorában is megjelenik a Győri Egyházmegye. Vasárnap az MTVA-val közösen a Nagyboldogasszony-székesegyházból lesz a szentmise közvetítése, amelyet Veres András megyéspüspök mutat be. Külön műsorban lesz szó a Káptalandombról mint turisztikai látogatóhelyről, hallható lesz az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont énekkarának felvételei, az Édesanyám főztje műsor vendége Bodó Zoltán magyaróvári plébános atya. De szó lesz a Győri Balettről és a Kazinczy-versenyről is. A műsorokat időrendi sorrendbe szedve olvashatják. Az adás Győr környékén a 96,4 MHz-en, Mosonmagyaróvár térségében 99,7 MHz-en,  a soproni vételkörzetben a Sopron 104,6 MHz-en vagy interneten a www.katolikusradio.hu oldalon hallgatható. A rádió telefonos applikációját letölthető iOS vagy Android operációs rendszerhez is.

Krisztus, a világmindenség királya

november 19. (szombat) 17:00

christus rex – Capela Santo Agostinho

"Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki Krisztus Király ünnepén nyilvánosan elimádkozza az Úr Jézus, az emberi nem Megváltója, tekints reánk... kezdetű felajánló imát. Ugyanezzel az imádsággal más körülmények között részleges búcsút nyerhet. (A Búcsúk Kézikönyve, Búcsúengedélyek 2.)"

Programok

Felnőtt katekézis - Katekizmus
2022. november 30. (szerda) 18.00

Szentóra papi és szerzetesi hivatásokért
2022. december 1. (csütörtök) 17.00

Elsőpénteki gyóntatás
2022. december 2. (péntek) 16.50