A weboldal helyes működéséhez engedélyezze böngészőjében a javascriptet!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

  Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Szent István királyunk főünnepe

tegnapelőtt 22:00

Mozgóképes összeállítás Szent István királyunk főünnepének esti szentmiséjéről.

https://www.youtube.com/embed/_ws4MQKIeIw 

Tanszereket gyűjt karitászcsoportunk

augusztus 19. (hétfő) 15:15

iskolakezdes-karitaszEgyházközségünk karitászcsoportja idén is meghirdeti iskolakezdési akcióját. Jövő szombaton és vasárnap (augusztus 24. és 25.) az esti szentmise végéig fogadjuk a templom bejáratával szemben lévő oltárnál az felajánlásokat.

 

Olyan jó állapotban lévő iskolatáskát, tornazsákot várunk, amelyre gyermeküknek már nincs szüksége, de másnak még alkalmas lehet a tanévre. Az adományok kiválasztásánál gondoljanak arra, hogy saját gyermekükön, unokájukon szívesen látnák-e. Akinek már nagyobbacska a gyermeke, vagy éppen még nem jár iskolába, hozhat új színes ceruzát, grafitceruzát, tollat, radírt, filctollkészletet stb. is.


Azok a szülők pedig, akik úgy érzik, hogy gyermeküknek, gyermekeiknek szükségük lenne iskolatáskára, tornazsákra, színes- és grafitceruzára, jöjjenek el augusztus 26-án, hétfőn 16 és 19 óra között a Templom utcai közösségi házba, ahol Egyházközségünk Karitászcsoportjának munkatársai várják őket.

Szentmise saját szándékokra

augusztus 18. (vasárnap) 16:00

SzentmiseVasárnap, augusztus 25-én az esti szentmisét ismételten közös szándékra ajánljuk fel. Templomunkban a hátul kihelyezett pulpitusnál lehet szándékot kérni. A borítékra írjuk rá a szándékot és adományunkat helyezzük a borítékba, majd dobjuk a nyílásba. Ebben a szentmisében mindazokért imádkozunk, akik kérik.

Programok

Tanszergyűjtés a karitászcsoporttal
2019. augusztus 24. (szombat) 17.30

Szentmise közös szándékra
2019. augusztus 25. (vasárnap) 18.00

Tanszerosztás a karitászcsoporttal
2019. augusztus 26. (hétfő) 16.00